Best-Trim

Hondentrimsalon

De Trimsalon 


Bad & trimtafel
De trimsalon is uitgerust met moderne apparatuur. Om te beginnen hebben wij een op hoogte verstelbaar bad en trimtafel. Dit is voor de hond fijner zodat hij niet op tafel getild hoeft te worden (dat is vaak toch een onnatuurlijke stressvolle handeling). De hond kan er zelf op en af springen. Drogen

Wij zijn voorzien van maar liefst twee grote blazers. Een losse blazer, deze hangt naast het bad en daar worden de honden mee uitgeblazen als ze gewassen zijn. De honden zijn dan niet meer kletsnat wanneer ze op tafel komen. Dit scheelt erg veel tijd met het drogen. De andere droger die we hebben is een los-staande. Deze is erg wendbaar en ook verstelbaar in hoogte. Wanneer er bijvoorbeeld een grote hond gedroogd moet worden, kan er dus gebruikt gemaakt worden van twee krachtige blazers. (De blazer van het bad kan ook in de trimruimte geplaatst worden). Via deze manier kan er zéér efficiënt gewerkt worden, en is de hond sneller droog. Dit scheelt een hoop tijd, en dat merkt u dan weer in de kosten. 


Overige materialen

Achter de trimtafel bevind zich nog een bord met alle overige materialen. Een grote variëteit aan borstels, scharen, tangen, scheerkoppen etc. Met voor ieder onderdeel zijn eigen specialiteit. In de ruimte zelf bevind zich nog een bench waarin een kleine hond kan wachten. Maar over het algemeen lopen de honden gewoon los rond na de trimbeurt. 
Buitenplaats

Bij mooi weer mogen de honden lekker buiten liggen als ze klaar zijn! In het afgesloten gedeelte kan de hond dan lekker wachten op zijn baasje. Ook in de pauze kunnen de honden (en ik) hier even naar buiten om een frisse neus te halen en even te ontspannen. 


                                                                                


Parkeerplaats 

Voor onze trimsalon zijn 4 parkeerplaatsen waar u de auto gratis kunt parkeren. Bij aankomst kijkt u op de buitenplaats van de trimsalon. 


Voor meer impressies van de trimsalon klikt u op het kopje foto's links in het menu.