Best-Trim

Hondentrimsalon

Wie ben ik?


Mijn naam is Denise Stacey. Ik ben 26 jaar en kom uit Best. Ik heb de opleiding dierverzorging gevolgd in Den Bosch. Hierbij heb ik al veel ervaring opgedaan met honden en al wat daarbij komt kijken. De keuze tot hondentrimster was daarom ook voor de hand liggend. Vandaar dat ik in Barneveld verder ben gaan leren om dit beroep uit te kunnen oefenen.


Ik vind het heerlijk dat ik van mijn grootste hobby mijn werk heb kunnen maken. In mijn trimsalon staat het welzijn van de hond voorop. Maar ook klantvriendelijkheid en een goede prijs bieden staan bovenaan mijn lijstje. Zelf noem ik mijn trimsalon altijd een 'no-nonsens'-trimsalon. U krijgt bij mij geen gekke kortingsacties, goodiebags of andere rariteiten. In plaats daarvan krijgt u gewoon altijd een goede prijs voor de professionele verzorging van uw hond. Daarnaast mag u altijd vrijblijvend informeren of advies vragen als u vragen heeft over uw hond. 


Uiteraard heb ik zelf ook een trouwe viervoeter. Het is een Duitse Herder teef en haar naam is Senna. Inmiddels is ze al weer 7 jaar. Met  'onze Senn' heb ik meerdere gedrag en gehoorzaamheidscursussen doorlopen (en behaald), want ook daar ligt mijn interesse. Naast Senna heb ik nog een logeerhondje die veel bij mij thuis te vinden is. Dat is een Shih-tzu genaamd Chip. Dit is het hondje van mijn Opa waar ik veel voor zorg. Deze wordt natuurlijk ook door mij getrimd! Je ziet ze hier boven en onder op de foto's!