Best-Trim

Hondentrimsalon

 

Openingstijden


Afspraak maken

Geopend op maandag en dinsdag van 09:00 tot 16:30,  en vrijdagochtend van 09:00 tot 13:00. 

Ik werk uitsluitend op afspraak. Deze kunt u maken door te bellen, mailen, en zelfs door een whatsapp bericht te sturen. 

Bellen kan op werkdagen tussen 9:00 en 16:30. Mailen of appen kan op ieder moment. Uw berichtje zal dan zo snel mogelijk beantwoord worden!


Behandelingen

De behandelingsduur is verschillend. Daarom worden haal en breng tijden telefonisch afgesproken. Het kan wel eens voorkomen dat u gevraagd word of de hond van 9:00 tot 13:00 kan blijven. De hond staat dan niet continu op tafel en dat zorgt ervoor dat de hond ook even kan ontspannen tussendoor. Normaal gesproken word de hond gebracht en later weer opgehaald. Zelf tijdens de trimbeurt aanwezig zijn mag natuurlijk ook, maar het advies is om dit niet te doen. De hond reageert hier namelijk op, waardoor hij veel aandacht heeft voor eigen baas en het voor de trimster moeilijker word om de hond mee te laten werken. 


Parkeergelegenheid
U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur! Als u de oprit op rijd zijn er links parkeerplaatsen. Als u daarna rechtdoor door het poortje loopt ziet u links de ingang van de hondentrimsalon. 

Halen en brengen 

Als u niet in de gelegenheid bent om de hond te halen of te brengen, kan er in overleg iets afgesproken worden zodat de hond opgehaald en thuis gebracht kan worden.