Best-Trim

HondentrimsalonVeranderingen per 1 januari 2022! 

Ik heb besloten vanaf 1 januari 2022 minder te gaan werken. Dit betekent dat ik helaas niet iedereen meer van dienst zal kunnen zijn. Daarnaast zal ik ook minder bereikbaar zijn, waardoor een reactie van mij langer kan duren als u gewend bent. 

De klanten die op zoek moeten naar iemand anders worden de komende maanden geïnformeerd tijdens hun afspraak. 

Ondanks dat ik het ook jammer vind, hoop ik op deze manier iets meer te kunnen gaan genieten van mijn lieve gezinnetje! Ik hoop op uw begrip. 

Tot ziens in de trimsalon! 

Groetjes Denise KLANTENSTOP 

In verband met aanhoudende drukte ben ik genoodzaakt om een klantenstop in te voeren. Momenteel neem ik GÉÉN nieuwe klanten meer aan. Klanten die al eens eerder bij ons zijn geweest staan in het bestand en zijn van harte welkom. Mochten er in de toekomst weer plaatsjes beschikbaar komen dan zal dat hier (en op de Facebookpagina) gepubliceerd worden. 

Voor de huidige klanten: houd ook rekening met lange wacht tijden voor het maken van een afspraak. (3-4 weken). Ben er dus tijdig bij! Welkom bij Best-Trim!

Best-Trim is een trimsalon voor iedere hond. Bij ons kunt u terecht voor een behandeling op maat. Snuffel eens door de website waar alle informatie te vinden is. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd bellen, mailen of appen. Kunt u ons even niet bereiken? Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug! 


(LET OP: het komt geregeld voor dat we door klanten gebeld worden met een privé nummer. Wij bellen u graag zo snel mogelijk terug, maar wanneer dit een onbekend nummer is gaat dat helaas niet! U Kunt het dan later nog eens proberen of uw nummer kenbaar maken zodat wij contact met u op kunnen nemen.) 


Best-Trim is een erkende trimsalon, aangesloten bij de ABHB en VVTN. Dit zijn onafhankelijke verenigingen die de kwaliteit van het vak waarborgen. Dat is voor u een garantie dat u te maken heeft met een gediplomeerde hondentrimsalon. (Meer info: www.abhb.nl of www.vvtn.nl).

Bezoek ook eens onze facebook-pagina!

www.Facebook.com/BestTrimHondentrimsalon