Best-Trim

Hondentrimsalon

KLANTENSTOP 

In verband met aanhoudende drukte ben ik genoodzaakt om een klantenstop in te voeren. Momenteel neem ik GÉÉN nieuwe klanten meer aan. Ik verwacht ook niet dat dit in de nabije toekomst veranderd. Mochten er in de toekomst toch weer plaatsjes beschikbaar komen dan zal dat hier (en op de Facebookpagina) gepubliceerd worden. 

Klanten die al eens eerder bij ons zijn geweest staan in het bestand en zijn van harte welkom. Hetzelfde geldt voor telefonisch contact: vaste klanten krijgen z.s.m. een antwoord. Berichten over afspraken voor nieuwe honden worden niet meer beantwoord, in de voicemail kunt u horen dat er geen ruimte is voor nieuwe klanten. Evenals op facebook en op deze website valt het te lezen. Het kost mij dagelijks veel tijd om iedereen steeds terug te bellen en/of appen, alleen om te zeggen dat er geen plek is, vandaar de keuze om dit niet meer te doen.

Voor de huidige klanten: houd rekening met lange wacht tijden voor het maken van een afspraak. (3-4 weken). Ben er dus tijdig bij! Welkom bij Best-Trim!

Best-Trim is een trimsalon voor iedere hond. Bij ons kunt u terecht voor een behandeling op maat. Snuffel eens door de website waar alle informatie te vinden is. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd bellen, mailen of appen. Kunt u ons even niet bereiken? Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug! 


(LET OP: het komt geregeld voor dat we door klanten gebeld worden met een privé nummer. Wij bellen u graag zo snel mogelijk terug, maar wanneer dit een onbekend nummer is gaat dat helaas niet! U Kunt het dan later nog eens proberen of uw nummer kenbaar maken zodat wij contact met u op kunnen nemen.) 


Best-Trim is een erkende trimsalon, aangesloten bij de ABHB en VVTN. Dit zijn onafhankelijke verenigingen die de kwaliteit van het vak waarborgen. Dat is voor u een garantie dat u te maken heeft met een gediplomeerde hondentrimsalon. (Meer info: www.abhb.nl of www.vvtn.nl).

Bezoek ook eens onze facebook-pagina!

www.Facebook.com/BestTrimHondentrimsalon